Welkom op de website van Gumbusters Benelux

Welkom op de website van Gumbusters Benelux BV. Al meer dan 10 jaar de specialist in het verwijderen van kauwgum! Waar u er ook maar last van hebt. Binnen, buiten, op vloerbedekking of straatstenen.

Het Gumbusters concept is in 1996 "uitgevonden" door Gerard Besseling, ondernemer uit het Gooi, in Nederland. Hij kwam op de gedachte zijn reinigingsmiddel in combinatie met lage druk stoom techniek uit te ontwikkelen tot een gepatenteerd product wat overal ter wereld te gebruiken is. Door de zeer efficiente en effectieve werkwijze is GumBusters inmiddels in meerdere landen ter wereld marktleider in het verwijderen van kauwgum. Zo ook in de Benelux. Niet alleen kauwgum verwijdering maar ook straatreiniging, reiniging van inloopmatten en verwijderen van graffiti rekenen wij tot ons specialisme.

Op basis van heldere afspraken en overzichtelijke financiele consequenties zorgen wij, zowel buiten als binnen, voor een schoner beeld van uw omgeving.

<< Prev 1 2 3 4 Next >>
Samenwerking met Cleanstreets
Door: gumbusters op 01-02-11

Het bedrijf Cleanstreets levert de tegelasbak die preventief werkt m.b.t. kauwgumvervuiling en vervuiling door sigatettenpeuken. Klik op het logo om een kijkje te nemen op hun webstite.   

Clean Streets is een bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen en leveren van duurzame en innovatieve producten om de overlast van zwerfafval, sigarettenpeuken en kauwgom te beperken. Als onderdeel van Herena Rook en Afvalvoorzieningen, een bedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van rook- en afvalvoorzieningen. Zij hebben ervaring, expertise en producten in huis om voor elke situatie een passende oplossing te bieden. Clean Streets richt zich daarbij met name op oplossingen bestemd voor de buitenruimte. Uitgangspunt daarbij is een totaalconcept toegesneden op uw specifieke situatie.

Clean Streets maakt het mogelijk om uw problematiek aan te pakken én op te lossen. Door het plaatsen van robuust en aantrekkelijk vormgegeven producten, die kosten besparen en doen wat zij beloven, houdt u de buitenruimte schoon en aantrekkelijk.Aktiesport laat hun winkels kauwgum vrijmaken
Door: gumbusters op 31-01-11

In etappes hebben wij in opdracht van Aktiesport een groot deel van hun winkels kauwgumvrij gemaakt. In hun winkels hebben zij veelal een traanplaatvloer waarin kauwgum blijft plakken. Voor GumBusters eenvoudig te verwijderen. Na het reinigen van de hele vloer zag deze er weer als nieuw uit. Opschoonactie in Hasselt Belgie
Door: gumbusters op 03-07-09

In de stad Hasselt in Belgie heeft Gumbuster niet alleen kauwgum verwijderd, maar ook wer de bestrating gereinigd in samenwerking met Madiceb BVBA.<< Prev 1 2 3 4 Next >>