Initiële reiniging

Als eenmaal om welke reden dan ook de kauwgumvervuiling storend wordt bent u vaak al te laat. Ten minste als u de initiële reiniging ervan wilt laten uitvoeren. Deze vergt dan, je ontkomt er niet aan, een flinke investering.

Voordeel is wel dat u dan in een keer in het behandelde gebied een prettig beeld hebt. U zult het verschil niet alleen zien maar ook voelen. Uw straat, entree of anderszins voelt weer rustig aan.

Hoe gaat zo’n initiële reiniging in zijn werk?

Na een aanvraag tot een offerte doen wij bij kleine projecten, telefonisch al een voorstel en bij grote zullen we een afspraak met u maken om een opname ter plaatse te doen. Samen met een van onze medewerkers lopen we door het te behandelen gebied en worden alle factoren welke een rol spelen bij het tot stand komen van een gedegen voorstel in beeld gebracht. Soort ondergrond, gemiddelde mate van vervuiling en andere zaken.

Daarna ontvangt u een vrijblijvende aanbieding op maat gemaakt voor uw situatie.

Geeft u ons opdracht dan wordt een werkopdracht verstrekt aan onze projectmanager die dan in overleg de klus gaat in plannen. Heeft u specifieke wensen voor de periode waarin we de uitvoering doen wordt daar uiteraard zo ver mogelijk rekening mee gehouden.

Bij hele grote, dan wel complexe projecten, zullen we een voorgesprek met u houden en daarbij een standaard checklist gebruiken. Dit voorkomt onduidelijkheid in de communicatie en problemen achteraf.

Tijdens de uitvoering wordt de kwaliteit en voortgang regelmatig gecontroleerd en met u duidelijk gecommuniceerd indien dat nodig is.

Na uitvoering leveren wij de projecten samen met u op. (vanaf 1000 m2)

Aan de hand van het ondertekenen van de werkopdracht geeft u dan akkoord waarna u van ons een factuur zult ontvangen.