Welkom op de website van Gumbusters Benelux B.V.

Welkom op de homepagina van GumBusters Benelux BV. Al meer dan 10 jaar de specialist in het verwijderen van kauwgum! Waar u er ook maar last van hebt. Binnen, buiten, op vloerbedekking of straatstenen.

Het GumBusters concept is in 1996 Ďuitgevondení door Gerard Besseling, ondernemer uit het Gooi, in Nederland. Hij kwam op de gedachte zijn reinigingsmiddel in combinatie met lage druk stoom techniek uit te ontwikkelen tot een gepatenteerd product wat overal ter wereld te gebruiken is. Door de zeer efficiŽnte en effectieve werkwijze is GumBusters inmiddels in meerdere landen ter wereld marktleider in het verwijderen van kauwgum. Zo ook in de Benelux. Niet alleen kauwgum verwijdering maar ook straatreiniging, reiniging van inloopmatten en verwijderen van graffiti rekenen wij tot ons specialisme.

Op basis van heldere afspraken en overzichtelijke financiŽle consequenties zorgen wij, zowel buiten als binnen, voor een schoner beeld van uw omgeving.
Op basis van heldere afspraken en overzichtelijke financiële consequenties zorgen wij, zowel buiten als binnen, voor een schoner beeld van uw omgeving.