<< Prev 1 2 3 4 5 Next >>
Haarlem
Door: gumbusters op 12-11-14

Net als 'vroeger' weer lekker aan het werk in Haarlem 

 Spijkenisse
Door: gumbusters op 15-06-14

April 2013 Spijkenisse Akkerhof wordt weer als nieuw Gumbusters Westermarkt
Door: gumbusters op 02-01-12Gumbusters in de media
Door: gumbusters op 02-03-11

Geachte relatie van GumBusters Benelux bv,

In de landelijke financiële media is aandacht besteed aan de teloorgang van de voormalige eigenaar van het GumBusters concept, InnoConcepts nv. Op eigen initiatief van de betrokken media is daarbij ook  GumBusters genoemd als een van de InnoConcepts activiteiten. Middels dit bericht wil ik u nadrukkelijk wijzen op het feit dat uw leverancier, GumBusters Benelux bv, op geen enkele wijze beschouwd kan worden als onderdeel van InnoConcepts. En met nog meer nadruk niets te maken heeft met de mogelijk onrechtmatige handelingen die door (voormalige) bestuurders van InnoConcepts zouden zijn gepleegd.

Wij zijn een 100% onafhankelijke dienstverlener in het verwijderen van kauwgum bij u, nu en in het verleden, en zullen dat met de voor u bekende inzet en betrouwbaarheid graag in de toekomst  ook blijven doen. Vol vertrouwen op deze toekomst en in de hoop dat een negatieve  associatie van GumBusters met InnoConcepts uw goede indruk van GumBusters Benelux bv niet zal veranderen.Perma Zyme
Door: gumbusters op 01-03-11

Zoekt u dé oplossing voor het behoud en onderhoud van boomperken, fiets- en wandelpaden. Milieuvriendelijk en voordelig?
Dan biedt Biostab Benelux bv u daarvoor een unieke mogelijkheid. Met PERMA-ZYME heeft u het juiste product in handen om op eenvoudige en betaalbare wijze de uitstraling van de bewerkte gebieden te verhogen. Duurzaam en gemakkelijk te onder-
houden."

"Om eerlijk te zijn hebben we iets van de natuur afgekeken; Termieten bouwen hun bovengrondse 'huizen' met zand, leem en speeksel, die extreem veel enzymen bevatten. Een wind- en weerbestendig onderkomen voor de eeuwigheid. Naar dit voorbeeld werd PERMA-ZYME ontwikkeld. Enzymen zijn eiwitten die een chemisch-fysiek proces in de bodem activeren. Bij PERMA-ZYME is dus sprake van een bio-catalysator. De vele verschillende enzymen activeren de door grondvocht vrijgekomen mineraalstoffen en brengen een kristallisatieproces op gang. Kristalbruggen dragen binnen de bodemmatrix zorg voor een hechting en daarmee een mechanische verharding van de bodem."

Een puur natuurlijk proces, ecologisch en volledig milieuvriendelijk.<< Prev 1 2 3 4 5 Next >>